En kornfri, komplett, hypoallergen oppskrift laget med nylaget viltkjøtt og villsvin. Massevis av grønnsaker og frukt som potet, squash, gulrøtter, grønne bønner og epler - sammen med en unik blanding av botaniske urter inkludert løvetann og burdock rot. Hampolje, kjent for sine helsemessige fordeler og rike kilde til essensielle fettsyrer, er også tilsatt.
Sammensetning
Vilt (30%); villsvin (30 %); Poteter (4 %) Squash (1 %), gulrøtter, grønne bønner, epler, vitaminer og mineraler, hampolje (kilde til Omega 3 og 6) Urter og planteprodukter: Gullris, brennesle, anis, sellerifrø, nyper , Marigold Leaves
Analytiske bestanddeler
Råprotein 10 % Råfett 6,8 % Råaske 2 % Råfiber 0,5 % Fuktighet 78 %.
Tilsetningsstoffer
Vitamin D3 200 IE, vitamin E 20 mg, sinkchelat av aminosyrehydrat 25 mg, kobber(II)chelat av aminosyrehydrat 1,5 mg, manganchelat av aminosyrehydrat 1,4 mg, kalsiumjodat 0,75 mg, johannesbrødgummi 1 g .